Payrolling

Flexibiliteit is de toekomst, lees hier waarom payrolling de juiste keuze voor u is!

U wilt zich als ondernemer kunnen richten op ondernemen en zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan personeelsregels en afdrachten. De afgelopen jaren is de wet- en regelgeving op het gebied van arbeid echter juist strenger en ingewikkelder geworden. U bent daardoor veel tijd kwijt aan zaken die niet direct met uw onderneming te maken hebben, zoals personeelsadministratie en extra kosten die om de hoek komen kijken bij verzuim en eventueel ontslag.

Om hieraan te ontkomen kunt u aan payrolling doen. Uw personeel komt dan juridisch gezien in dienst bij A.L.P., waarbij A.L.P. alle risico's en administratieve lasten overneemt. U houdt zelf de regie over de werving en selectie van nieuwe medewerkers en ook het plannen en dagelijks beoordelen van medewerkers houdt u volledig in eigen hand.

A.L.P. heeft gespecialiseerde  payroll-adviseurs in dienst die u na een uitgebreide screening een duidelijk en gedegen advies kunnen geven. Deze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het arbeidsrecht. Benieuwd naar wat A.L.P. voor u kan betekenen? Neem snel contact op voor een advies op maat.

Waarom Payrolling?
Waarom is payrolling voor uw bedrijf de juiste keuze?

Er zijn verschillende motieven om te kiezen voor payrolling. Kleine werkgevers en werkgevers in sectoren waar veel oproepkrachten werken, profiteren direct van het uitbesteden van het werkgeverschap aan een payrollorganisatie. In die sectoren is er vaak sprake van piekmomenten en momenten dat het rustig is. Uitbesteden aan A.L.P. payroll levert dus een directe kostenbesparing op.

Payroll

Payrolling scheelt u een hoop tijd en zorgen. Verspil geen kostbare tijd meer aan uw loonadministratie. Geef de zorgen om ziekteverzuim uit handen. Vergeet de aanmeldingen en afdrachten aan allerlei instanties.

Wordt weer fulltime ondernemer en geniet van de voordelen van payrolling!

Toegevoegde waarde

Vanaf 1 juli 2015 is het voor werkgevers mogelijk om werknemers maximaal 2 jaar een contract voor bepaalde tijd aan te bieden. Na 2 jaar komt de medewerker automatisch voor onbepaalde tijd in dienst.In de huidige economie is juist meer flexibiliteit nodig, we passen ons aan de huidige markt aan.

Als u uw medewerkers bij A.L.P. op de payroll zet kunt u 5,5 jaar voor bepaalde tijd uw medewerkers in dienst nemen. Dat is onder andere de toegevoegde waarde van onze payrollservice.

ADMINISTRATIE UITBESTEED

U hoeft zich zelf geen zorgen meer te maken over de personeelsadministratie. Concentreer u op uw onderneming!

WAPEN U TEGEN PIEK- EN DALMOMENTEN

U bent veel minder gevoelig voor momenten dat het  extreem rustig, of juist extreem druk is.

GEEN RISICO BIJ ZIEKTE

U loopt geen risico bij ziekte van werknemers

BLIJF FLEXIBEL

Of u nu in de hoogte of in de breedte groeit, uw personeelsbestand groeit met u mee.

Voordelen van payrolling
  • Minder administratie
  • Géén risico en kosten bij ziekte
  • Minder werkgeversrisico
  • Meer flexibiliteit
  • Géén loon- en contractadministratie
Onze diensten

Uitzenden

Payroll

Werving & selectie

Wij staan voor u klaar

Neem vandaag nog contact op en we kijken samen naar de beste oplossing.

Bel ons op 085-4873440