Uitzenden

Blijf flexibel en wendbaar, kies voor uitzenden!

Het aanbieden van de juiste kandidaat is een proces dat veel zorg en precisie vereist. A.L.P. kan putten uit jaren ervaring als het gaat om het koppelen van werknemers aan werkgevers. Of het nu gaat om het plaatsen van korte projecten, het creëren van een leer-werktraject of het aanbieden van langdurig inzetbare werknemers: A.L.P. is de juiste schakel tussen werknemer en werkgever.

A.L.P. voor werkgevers

A.L.P. kan putten uit een ruime selectie van werknemers en onderscheidt zich door middel van een persoonlijke aanpak. Wij maken er onze missie van om zowel uw bedrijf en behoeften als de kwaliteiten van de werknemers in ons bestand tot drie cijfers achter de komma te leren kennen. Wanneer u aan A.L.P. denkt, moet u denken aan werknemers die punctueel, kundig en gemotiveerd in uw bedrijf actief waren of zijn. Benieuwd naar hoe wij dat voor u kunnen realiseren of direct op zoek naar een kandidaat? Vraag geheel vrijblijvend informatie op via info@alpflex.nl.

Waarom kiezen voor een uitzendkracht?
Uitzendpersoneel biedt u veel voordelen!

Het vinden van goed personeel kan een zeer tijdrovende en vermoeiende klus zijn als u geen ervaring heeft met een selectieproces. En tegen de tijd dat u iemand uitgekozen heeft, is het de vraag of uw kandidaat ook bevalt binnen de organisatie.

En zelfs als uw kandidaat bevalt, kan het gebeuren dat het werkaanbod dat de noodzaak voor een nieuw personeelslid creëerde wegvalt. Uitzendkrachten kunnen deze en andere problemen voor u wegnemen. Een uitzendkracht kan bijvoorbeeld ook tijdelijke piekmomenten opvangen of invallen bij langdurig ziekteverzuim van een van uw vaste werknemers.

U kunt een lange proeftijd gebruiken en indien gewenst een kandidaat hierna overnemen. U hoeft tijdens de uitzendperiode geen loonadministratie bij te houden, zich geen zorgen te maken over de kosten van ziekteverzuim, en kunt zonder opzegtermijn het dienstverband van de kandidaat beëindigen tijdens de uitzendperiode.

PIEKMOMENTEN

Tijdelijk extra personeel tijdens piekmomenten biedt u ultieme flexibiliteit.

VERVANGING BIJ ZIEKTE

Mocht één van uw vaste werknemers tijdelijk of langdurig ziek zijn, dan kunt u zeer flexibel gebruik maken van uitzendpersoneel.

LANGERE PROEFTIJD

U kunt een langere proeftijd gebruiken om te zien of u de juiste kandidaat te pakken heeft.

WERVING EN SELECTIE UITBESTEDEN

Het complete werving- en selectieproces wordt overgenomen. U bent er zelf geen tijd aan kwijt.

DIRECT OPZEGGEN

Mocht een kandidaat niet helemaal zijn wat u zoekt, dan kunt u altijd direct opzeggen.

GEEN LOONADMINSTRATIE

U hoeft geen loonadministratie bij te houden. Alles wordt u uit handen genomen.

A.L.P. voor werknemers

Bij A.L.P. geloven we dat ieder mens talenten heeft. Misschien heeft u wel talenten die u nooit in uzelf hebt herkend! A.L.P. specialiseert zich in het herkennen en ontplooien van deze talenten, zodat u via een spannend en uitdagend proces aan uw toekomst kunt werken. Het (opnieuw) betreden van de arbeidsmarkt kan spannend zijn en vaak is het zoeken van een goed begin lastig. A.L.P. is dat juiste begin.

Logistiek

Wij bieden u diverse trajecten aan binnen de logistiek, variërend van kortlopende tot langdurige projecten en/of projecten die leiden tot een vast dienstverband. Onze werkgevers variëren van kleinere bedrijven uit de regio tot landelijke spelers. Er is dus altijd een werkgever die bij u past!

Ondersteunend personeel

Naast de logistieke functies biedt A.L.P. ook een breed aanbod aan vacatures aan op het gebied van ondersteuning, administratie en management. U kunt bij A.L.P. aan de gang als starter maar ook om uzelf te verbreden of te verdiepen binnen uw bestaande werkveld. Zowel parttime als fulltime behoren tot de mogelijkheden.

Op zoek naar een uitdagende baan? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

De voordelen van uitzenden

  • Vang piekmomenten flexibel op
  • Géén risico en kosten bij ziekte
  • Langere proeftijden
  • Direct opzeggen
  • Géén loon- en contractadministratie
Onze diensten

Uitzenden

Payroll

Werving & selectie

Wij staan voor u klaar

Neem vandaag nog contact op en we kijken samen naar de beste oplossing.

Bel ons op 085-4873440