Werving & Selectie

Direct een strenge selectie uit geschikte kandidaten

Werving en selectie wordt vaak gezien als een prijzige, tijdrovende bezigheid. Dat kan het zijn als u werving en selectie in eigen beheer houdt, maar het kan ook anders. Voor A.L.P. is werving en selectie een dagelijkse bezigheid. Doordat A.L.P. gespecialiseerd is het het zoeken en selecteren van de juiste medewerker voor uw bedrijf kunnen wij snel en betaalbaar nieuw personeel aan uw organisatie leveren.

U stelt, net als alle bedrijven hoge eisen aan uw personeel. Niet iedereen past bij uw bedrijf en vice versa. Wat een specialist als A.L.P. dan ook voor u kan betekenen is het compleet ontzorgen van het proces.

Waarom Werving en Selectie uitbesteden?
Werving en selectie is een vak apart

Een vacature uitzetten kan betekenen dat u een overvloed aan kandidaten over u heen krijgt. Tussen die aanwas treft u geschikte en minder geschikte kandidaten aan, maar hoe komt u erachter wie in welke categorie valt? U moet dus tientallen CV's door gaan nemen, kandidaten uitnodigen voor gesprekken en tijdens die gesprekken de juiste vragen stellen.

Maar weet u eigenlijk wat de juiste vragen precies zijn? En hoe prikt u door een kandidaat heen die een te rooskleurig beeld van zichzelf voorstelt? Dat zijn vaardigheden die A.L.P. door jaren ervaring zichzelf eigen heeft gemaakt en waar u van kunt profiteren. Wij maken een voorselectie van geschikte kandidaten voor u. Dat scheelt u niet alleen veel tijd en geld, maar vergroot ook de kans op het aannemen van een geschikte medewerker waar u jaren plezier van heeft.

Van tekst tot gesprek

Wij stellen in samenwerking met u de beste vacaturetekst op en zetten de vacature vervolgens via verschillende kanalen uit. Hierbij houden wij rekening met de kanalen die het beste aansluiten bij uw vacature.

Binnengekomen sollicitaties worden door ons gescreend waarna wij sollicitatiegesprekken en mogelijke afwijzingen voor onze rekening nemen.

VACATURETEKST OPSTELLEN

Wij stellen een tekst op die aansluit op uw vacature, waar de juiste kandidaten door aangetrokken worden.

VACATURE UITZETTEN

Uw vacature wordt door ons uitgezet via verschillende kanalen voor het beste bereik.

SCREENING

Alle binnengekomen sollicitaties worden door ons gescreend zodat u alleen de meest geschikte kandidaten overhoudt.

GESPREKKEN VOEREN

Wij voeren de sollicitatiegesprekken voor u en handelen ook afwijzingen af.

De voordelen van Werving & Selectie

  • Geen tijdrovende selectieprocedure
  • U hoeft zelf geen vacaturetekst te schrijven
  • Gesprekken en afwijzingen uitbesteed
  • Direct een lijst met geschikte kandidaten
Onze diensten

Uitzenden

Payroll

Werving & selectie

Wij staan voor u klaar

Neem vandaag nog contact op en we kijken samen naar de beste oplossing.

Bel ons op 085-4873440