Contact

Onze locaties

Over A.L.P.

Contactgegevens

Locatie Culemborg

Erasmusweg 15
4104 AL Culemborg
085 - 4873440

Middelkoop0012

Locatie Weesp

Flevolaan 15
1382 JX Weesp
036 - 5350707

20150508_1716119
LogoALPFLEXkopie

A.L.P. is er voor iedereen die op zoek is naar gekwalificeerd personeel in de transport & logistiek. Wij vinden de juiste persoon bij de juiste baan.

A.L.P. werkt langdurig samen met diverse grote bedrijven en met succes. Het werven en aanbieden van geschikt personeel is hierin een belangrijke factor. A.L.P. heeft meerdere poules gevuld met flexibel inzetbaar personeel. 

Dit alles bieden wij aan op basis van uitzending of payrolling. Uiteraard kunnen wij ook alleen de werving & selectie uit handen nemen.   

Neem contact op

info@alpflex.nl

Invalid Email
Invalid Number
LogoALPOPLEIDINGEN
Werk aan uzelf of vergroot de inzetbaarheid van uw personeel met één van de opleidingen van A.L.P. Opleidingen. Een leven lang leren betekent een leven lang ontwikkelen en A.L.P. is daar de juiste partner voor.
 
A.L.P. heeft jarenlange ervaring met het organiseren en faciliteren van de meest gangbare opleidingen voor uw werknemers cruciaal zijn.
 
Wij bieden de volgende opleidingen regelmatig aan, intern in een van onze lokalen of bij u op locatie. U kunt bij ons ook terecht met een UWV scholingsvoucher.

Neem contact op

info@alpopleidingen.nl

Invalid Email
Invalid Number
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Hiermee blijft u ook op de hoogte van nieuwe vacatures en opleidingen. Wat doen we met jouw gegevens? Bekijk onze Privacy Statements.

Something went wrong. Please check your entries and try again.