Ik zoek personeel

Uitzenden

Werving & Selectie

Altijd passend personeel

Uitzenden

Het aanbieden van de juiste kandidaat is een proces dat veel zorg en precisie vereist. A.L.P. kan putten uit jaren ervaring als het gaat om het koppelen van werknemers aan werkgevers. Of het nu gaat om het plaatsen van korte projecten, het creëren van een leer-werktraject of het aanbieden van langdurig inzetbare werknemers: A.L.P. is de juiste schakel tussen werknemer en werkgever.

Waarom kiezen voor een uitzendkracht?

Het vinden van goed personeel kan een zeer tijdrovende en vermoeiende klus zijn als u geen ervaring heeft met een selectieproces. En tegen de tijd dat u iemand uitgekozen heeft, is het de vraag of uw kandidaat ook bevalt binnen de organisatie.

En zelfs als uw kandidaat bevalt, kan het gebeuren dat het werkaanbod dat de noodzaak voor een nieuw personeelslid creëerde wegvalt. Uitzendkrachten kunnen deze en andere problemen voor u wegnemen. Een uitzendkracht kan bijvoorbeeld ook tijdelijke piekmomenten opvangen of invallen bij langdurig ziekteverzuim van een van uw vaste werknemers.

U kunt een lange proeftijd gebruiken en indien gewenst een kandidaat hierna overnemen. U hoeft tijdens de uitzendperiode geen loonadministratie bij te houden, zich geen zorgen te maken over de kosten van ziekteverzuim, en kunt zonder opzegtermijn het dienstverband van de kandidaat beëindigen tijdens de uitzendperiode.

PIEKMOMENTEN

Tijdelijk extra personeel tijdens piekmomenten biedt u ultieme flexibiliteit.

VERVANGING BIJ ZIEKTE

Mocht één van uw vaste werknemers tijdelijk of langdurig ziek zijn, dan kunt u zeer flexibel gebruik maken van uitzendpersoneel.

LANGERE PROEFTIJD

U kunt een langere proeftijd gebruiken om te zien of u de juiste kandidaat te pakken heeft.

UITBESTEDEN

Het complete werving- en selectieproces wordt overgenomen. U bent er zelf geen tijd aan kwijt.

DIRECT OPZEGGEN

Mocht een kandidaat niet helemaal zijn wat u zoekt, dan kunt u altijd direct opzeggen.

GEEN LOONADMINISTRATIE

U hoeft geen loonadministratie bij te houden. Alles wordt u uit handen genomen.

A.L.P. voor werkgevers

A.L.P. kan putten uit een ruime selectie van werknemers en onderscheidt zich door middel van een persoonlijke aanpak. Wij maken er onze missie van om zowel uw bedrijf en behoeften als de kwaliteiten van de werknemers in ons bestand tot drie cijfers achter de komma te leren kennen. Wanneer u aan A.L.P. denkt, moet u denken aan werknemers die punctueel, kundig en gemotiveerd in uw bedrijf actief waren of zijn. Benieuwd naar hoe wij dat voor u kunnen realiseren of direct op zoek naar een kandidaat? Vraag geheel vrijblijvend informatie op via info@alpflex.nl.

A.L.P. voor werknemers

Bij A.L.P. geloven we dat ieder mens talenten heeft. Misschien heeft u wel talenten die u nooit in uzelf hebt herkend! A.L.P. specialiseert zich in het herkennen en ontplooien van deze talenten, zodat u via een spannend en uitdagend proces aan uw toekomst kunt werken. Het (opnieuw) betreden van de arbeidsmarkt kan spannend zijn en vaak is het zoeken van een goed begin lastig. A.L.P. is dat juiste begin.

Logistiek

Wij bieden u diverse trajecten aan binnen de logistiek, variërend van kortlopende tot langdurige projecten en/of projecten die leiden tot een vast dienstverband. Onze werkgevers variëren van kleinere bedrijven uit de regio tot landelijke spelers. Er is dus altijd een werkgever die bij u past!

Ondersteunend personeel

Naast de logistieke functies biedt A.L.P. ook een breed aanbod aan vacatures aan op het gebied van ondersteuning, administratie en management. U kunt bij A.L.P. aan de gang als starter maar ook om uzelf te verbreden of te verdiepen binnen uw bestaande werkveld. Zowel parttime als fulltime behoren tot de mogelijkheden.

Op zoek naar een uitdagende baan? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Werving & Selectie

Werving en selectie wordt vaak gezien als een prijzige, tijdrovende bezigheid. Dat kan het zijn als u werving en selectie in eigen beheer houdt, maar het kan ook anders. Voor A.L.P. is werving en selectie een dagelijkse bezigheid. Doordat A.L.P. gespecialiseerd is het het zoeken en selecteren van de juiste medewerker voor uw bedrijf kunnen wij snel en betaalbaar nieuw personeel aan uw organisatie leveren.

U stelt, net als alle bedrijven hoge eisen aan uw personeel. Niet iedereen past bij uw bedrijf en vice versa. Wat een specialist als A.L.P. dan ook voor u kan betekenen is het compleet ontzorgen van het proces.

Waarom werving en selectie uitbesteden?

Een vacature uitzetten kan betekenen dat u een overvloed aan kandidaten over u heen krijgt. Tussen die aanwas treft u geschikte en minder geschikte kandidaten aan, maar hoe komt u erachter wie in welke categorie valt? U moet dus tientallen CV's door gaan nemen, kandidaten uitnodigen voor gesprekken en tijdens die gesprekken de juiste vragen stellen.

Maar weet u eigenlijk wat de juiste vragen precies zijn? En hoe prikt u door een kandidaat heen die een te rooskleurig beeld van zichzelf voorstelt? Dat zijn vaardigheden die A.L.P. door jaren ervaring zichzelf eigen heeft gemaakt en waar u van kunt profiteren. Wij maken een voorselectie van geschikte kandidaten voor u. Dat scheelt u niet alleen veel tijd en geld, maar vergroot ook de kans op het aannemen van een geschikte medewerker waar u jaren plezier van heeft.

Van tekst tot gesprek

Wij stellen in samenwerking met u de beste vacaturetekst op en zetten de vacature vervolgens via verschillende kanalen uit. Hierbij houden wij rekening met de kanalen die het beste aansluiten bij uw vacature.

Binnengekomen sollicitaties worden door ons gescreend waarna wij sollicitatiegesprekken en mogelijke afwijzingen voor onze rekening nemen.

VACATURETEKST OPSTELLEN

Wij stellen een tekst op die aansluit op uw vacature, waar de juiste kandidaten door aangetrokken worden.

VACATURES UITZETTEN

Uw vacature wordt door ons uitgezet via verschillende kanalen voor het beste bereik.

SCREENING

Alle binnengekomen sollicitaties worden door ons gescreend zodat u alleen de meest geschikte kandidaten overhoudt.

GESPREKKEN VOEREN

Wij voeren de sollicitatiegesprekken voor u en handelen ook afwijzingen af.

Vacature aanmelden

Vacature aanmelden

  • Bijvoorbeeld "Culemborg"
  • Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Something went wrong. Please check your entries and try again.