Een chauffeur krijgt bijscholing in een vrachtwagen

Hoeveel uren was u kwijt aan het invoeren van de Code95 binnen uw bedrijf? En hoeveel van die uren had u liever aan andere zaken besteed? Het inplannen van al uw chauffeurs voor de juiste opleidingen, zorgen dat iedereen op tijd zijn punten haalt: de Code95 brengt een hoop geregel en administratieve rompslomp met zich mee. Daarnaast zijn de gevolgen van een foute planning groot: zonder gecertificeerde chauffeurs kunnen de wagens niet rijden. Een nachtmerrie voor ieder bedrijf dat afhankelijk is van het vervoer van goederen.

Wilt u van al dit geregel af? Dan heeft A.L.P. Opleidingen goed nieuws voor u! Volledig verzorgde opleidingen van begin tot eind.

A.L.P. Opleidingen neemt de administratie en organisatie voor u uit handen en zorgt dat uw chauffeurs klaar zijn voor de tweede cyclus van de Code95. Wij houden de nascholingsuren centraal bij en plannen in samenspraak met u uw chauffeurs één dag per jaar in voor de vereiste scholing. Alles is van te voren met u overlegd zodat het, door u gekozen pakket, naadloos aansluit op uw wensen.

Wilt u gebruik maken van onze diensten?  Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs om de mogelijkheden te bespreken via info@alpopleidingen.nl of bel 036-5350707.