Hoogwerker

Ook op locatie mogelijk

Geen ervaring nodig

Ruim praktijkgedeelte

Over de opleiding

In het bedrijfsleven is een hoogwerker een belangrijk hulpmiddel geworden, hiermee kom je namelijk makkelijker op moeilijk bereikbare plaatsen. Vaak worden er ladders gebruikt voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte, maar daar komt steeds vaker een hoogwerker voor in de plaats. Een hoogwerker is veiliger dan ladders en het gebruik er van wordt daarom ook gestimuleerd.

Maar voor het veilig bedienen van hoogwerkers is specifieke deskundigheid nodig, door wijzigingen in de Arbowet is er een grotere verantwoordelijkheid voor werkgever en werknemer op het gebied van veiligheid. De bediener van de hoogwerker moet op de hoogte zijn van risico’s en te nemen veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van de hoogwerker. Daarbij moet je niet alleen denken aan de veiligheid bij het gebruik, maar bijvoorbeeld ook aan valbeveiliging en het afbakenen van de omgeving van de hoogwerker.

Tijdens deze opleiding worden aanwijzingen gegeven voor een veilig en verantwoord gebruik van hoogwerkers en overige technische voorzieningen. Daaropvolgend worden tijdens het praktijkgedeelte de specifieke bedieningsvaardigheden van een hoogwerker getoetst.

Wat gaat u leren?

Wetgeving omtrent ARBO en veiligheid op de werkvloer

Verantwoordelijkheid

Welke typen hoogwerkers zijn er?

Technische basiskennis

Begrippen en opschriften

Stabiliteit

Onderhoud

Veiligheid

Waar is de opleiding te volgen?

Culemborg

Bij u op locatie

Prijs

Hoogwerker

€ 209,-
  • Deze training is ook op locatie te volgen
  • Vanaf 5 personen
  • Neem contact op voor een prijs op maat

Agenda

Deze opleidingen worden niet van te voren ingepland. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Hiermee blijft u ook op de hoogte van nieuwe vacatures en opleidingen. Wat doen we met jouw gegevens? Bekijk onze Privacy Statements.

Something went wrong. Please check your entries and try again.