Opleidingen

Ook op locatie mogelijk

Altijd een passende opleiding

Betaalbare opleidingen

A.L.P. Opleidingen geeft nog steeds opleidingen, kijk voor de voorwaarden bij onze corona maatregelen

Laatste update CBR !

 

We kunnen ons voorstellen dat er heel veel vragen zijn over de rijexamens, opleidingen en alle andere maatregelen tijdens deze lockdown-periode. Ook heeft de logistieke branche hiermee te maken i.v.m. het bijscholen van de chauffeurs. Wat gebeurt er met mijn verlopen rijbewijs? Ik moet mijn code 95 verlengt hebben maar dat gaat niet i.v.m. de lockdown? Wij hebben op rij gezet wat er bij het CBR besloten is:

Wie zijn wij

Wij zijn A.L.P. Opleidingen en gevestigd in Culemborg en Weesp. We zijn ervaren in het verzorgen van diverse opleidingen op het gebied van transport (code 95) en logistiek. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren en faciliteren van de meest gangbare opleidingen die voor uw werknemers noodzakelijk zijn voor het goed en veilig uitvoeren van hun werkzaamheden. Natuurlijk kunnen wij bij voldoende deelnemers ook In Company opleidingen verzorgen, alles gaat vanzelfsprekend in goed overleg.

Code 95. Wat kunnen we voor u betekenen?

Code 95, ieder (transport)bedrijf met chauffeurs komt hiermee in aanraking. Dit kost veel tijd en energie. A.L.P. Opleidingen komt met een verlichting voor deze administratieve werkzaamheden. Wij kunnen u hier namelijk kosteloos in ontzorgen. Dit houdt in dat we zorgen dat iedere chauffeur in de periode van 5 jaar de verplichte 35 uur gehaald heeft. Deze 35 uur bestaat uit 28 uur theoretische opleidingen en 7 uur praktijk opleiding. Samen met u kijken we naar de beste oplossing en de best aansluitende opleidingen in de praktijk. Hiernaast krijgt u toegang tot ons klantenportaal waarin u een duidelijk inzicht heeft over de periode en de behaalde uren van uw chauffeurs. Daarop aansluitend hebben we ook prijstechnisch meerdere mogelijkheden bedacht om u tegemoet te komen. Hierover kunt u meer vinden in Voordelen code 95.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Hiermee blijft u ook op de hoogte van nieuwe vacatures en opleidingen. Wat doen we met jouw gegevens? Bekijk onze Privacy Statements.

Something went wrong. Please check your entries and try again.