525-guy

Flex

A.L.P. is er voor iedereen die op zoek is naar gekwalificeerd personeel in de transport & logistiek. Wij vinden de juiste persoon bij de juiste baan.

A.L.P. werkt langdurig samen met diverse grote bedrijven en met succes. Het werven en aanbieden van geschikt personeel is hierin een belangrijke factor. A.L.P. heeft meerdere poules gevuld met flexibel inzetbaar personeel. 

Dit alles bieden wij aan op basis van uitzending of payrolling. Uiteraard kunnen wij ook alleen de werving & selectie uit handen nemen.   

Ik zoek personeel

LogoALPFLEXkopie

Opleiden

Werk aan uzelf of vergroot de inzetbaarheid van uw personeel met één van de opleidingen van A.L.P. Opleidingen. Een leven lang leren betekent een leven lang ontwikkelen en A.L.P. is daar de juiste partner voor.
 
A.L.P. heeft jarenlange ervaring met het organiseren en faciliteren van de meest gangbare opleidingen voor uw werknemers cruciaal zijn.
 
Wij bieden de volgende opleidingen regelmatig aan, intern in een van onze lokalen of bij u op locatie. U kunt bij ons ook terecht met een UWV scholingsvoucher.
 
https://alpflex.nl/opleidingen/
LogoALPOPLEIDINGEN

Onze diensten

Uitzenden

Payroll

Werving & selectie

Wij staan voor u klaar

Neem vandaag nog contact op en we kijken samen naar de beste oplossing.

Bel ons op 085-4873440